Hallo!

​In augustus 2020 ben ik gestart met Alaise. Waarom? Onze verhuis naar Knokke, samen met mijn aspiratie om mijn eigen onderneming op te richten, en de observatie van een niche om te voorzien in de behoeften van tweede verblijvers, hebben deze beslissing aangewakkerd. Met mijn man die actief is in de vastgoedsector hier, was de synergie onmiskenbaar.

​Ik ben toegewijd, heb hoge standaarden en ik zou zeggen dat ik de capaciteit heb om dingen gedaan te krijgen. Redenen genoeg om ervoor te gaan en... te springen! Ik haal energie uit betekenisvolle en diepe gesprekken, oprechte en authentieke vriendelijkheid, het afvinken van taken, en het maximaliseren van productiviteit.

Het creëren van gemoedsrust en het overtreffen van verwachtingen is mijn doel. Dankzij de verschillende fantastische samenwerkingen die ik heb en de steun die ik krijg, is dit mij aan het lukken!
Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten,
Eline

Onze missie: Het creëren van gemoedsrust voor de tweede verblijver in Knokke en het vereenvoudigen van hun leven door de last van praktische zaken weg te nemen.

" Life is a collection of moments. Alaise was brought to life to have as many good ones as possible. "

Ontvang sporadische tips & info over Knokke 
 en updates over Alaise.